Skönhetstips!

Tvätta håret rätt!

 

När du tvättar håret kan du börja med varmt vatten. Sedan shamponerar du det som vanligt och massera in produkten i hårbottnen försiktigt med fingertopparna. Massage är bra för håret och är du för hårdhänt frissar du till hårstråna. Det shampot gör också är att öppna upp hårstråna inför behandlande produkter.

Ska du lägga inpackning i håret så gör du det nu och låter den sitta i ca 5-10 minuter, eller som det står på förpackningen. Och ta gärna en platspåse över håret samt en handduk så att det blir varmt. När håret blir varmt blir stråna mjuka och det är lättare att behandla det då. Och eftersom stråt är öppet nu så kommer hårinpackningen fungera som bäst nu! Lägg inpackning ca en gång i veckan.

När du behandlat klart håret med inpackningen ska du avsluta med balsam, balsam sluter stråna igen samtidigt som det reder ut håret. Balsamet ska du inte massera ner i botten utan endast i längderna. Och när du sköljer ur håret så gör du det i kallt vatten. Det kalla vattnet hjälper också till att sluta stråt samtidigt som det ger glans. :)

Så, testa detta nu när du ska fixa med håret. Och tänk på att inte tvätta håret alldeles för ofta. Själv tvättar jag håret 4-5 gånger iveckan, pga träningar och matcher! Har ni frågar så är de bara att kommentera!

 

Detta är shampoon & balsam som jag själv använder :

 

   
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0